UE Olot – FC Barcelona Femení: Gran golejada per iniciar la pretemporada (0-17)

Les blaugrana han estat molt superiors durant tot el partit i arrenquen la pretemporada amb un gran resultat sota la pluja i amb molt bones sensacions

Gran victòria blaugrana per començar de la millor manera possible la pretemporada. Les noies de Fran Sánchez han superat a l’Olot (0-17) gràcies als gols de Irene (3), Pina (3), T.Morató (3), Andressa (2), Ruth, Andonova, Candela, Ainhoa, Laura i Torrodà. Les culers, que tot i la pluja han gaudit d’un gran ambient al camp de l’Olot, han estat molt superiors al rival i han aconseguit endur-se el triomf en aquest primer amistós.

Superioritat des del primer minut

El matx ha començat amb les blaugrana molt actives en atac, i als dos minuts de joc ha arribat el primer gol, obra de Ruth Garcia. L’Olot ha començat a fer canvis durant el primer quart d’hora, però les de Fran Sánchez han seguit arribant a la porteria contrària amb perill. Dos doblets gairebé consecutius d’Irene del Río (minuts 9 i 19) i de la jugadora del filial Teresa Morató (minuts 17 i 24) han deixat el partit gairebé sentenciat. Ainhoa, una altra jugadora del B, també ha realitzat un gran partit per banda dreta.

Amb força pluja però amb un gran ambient, les blaugrana han seguit perforant la porteria local, amb un altre doblet, aquest cop d’Andressa Alves (minuts 32 i 37) i un gol d’Andonova, per marxar amb un contundent 0-8 al descans. Debut i gol per la macedònia, que juntament amb Bussaglia, han estat els dos fitxatges que han debutat aquest dimecres amb la samarreta culer.

La segona meitat ha començat amb sis canvis a les files blaugrana, donant entrada a la portera Andrea i les jugadores del filial Helena, Torrodà, Laura, Pina i Candela. Juntament amb les titulars Berta Bou, Ainhoa i Teresa Morató, han debutat un total de 8 jugadores del Barça B.

Domini blaugrana absolut sota la pluja

En un segon temps on la pluja s’ha convertit en diluvi, Candela, al primer minut, ha anotat el novè, i un hat-trick en 9 minuts de Claudia Pina ha situat el 0-12 als 56 minuts de joc. Les blaugrana han seguit controlant el joc amb la mateixa dinàmica de la primera meitat, amb molta superiorat i amb un domini aclaparador a camp contrari, i Ainhoa (min. 70) i Irene del Río (min. 77) –que culminava així el seu hat-trick–, situaven el 0-14 al marcador.

Ja en els darrers compassos del matx, Laura (min. 84), Torrodà (min. 88) i Morató (min. 90) –certificant el seu hat-trick–  han situat el 0-17 definitiu. Un triomf contundent de les de Fran Sánchez que comencen a un gran nivell la pretemporada. La propera cita, dissabte davant l’AEM Lleida.