Barça Femení-AEM Lleida: Segona golejada per seguir amb la bona línia (9-0)

L’equip entrenat per Fran Sánchez supera amb gran autoritat l’AEM Lleida de Segona Divisió, en un partit que han dominat de principi a fi

Segona victòria del Barça Femení en el segon partit de pretemporada. L’equip de Fran Sánchez s’ha mostrat contundent i molt intens durant tot el matx i ha superat l’AEM Lleida de la Segona Divisió (9-0) gràcies als gols de Clàudia Pina (2), Candela (2), Irene, Andonova, Andressa Alves, Tere Morató i Laura al Camp Municipal Bosc de Tosca de la localitat gironina de les Preses.

El partit ha començat amb un domini de les blaugranes, que ràpidament s’han avançat al marcador amb un gol de la jugadora del filial Clàudia Pina en el minut 8. La superioritat era manifesta, i s’ha vist reflectida també en el marcador quan Candela i Irene en el minut 14 i 17 han marcat el segon i tercer gols, cosa que ha deixat pràcticament sentenciat el partit.

Les culers no han abaixat la intensitat i han seguit amb el seu encert de cara a porteria. Pina i Andonova han marcat el quart i el cinquè pràcticament de manera consecutiva (minuts 23 i 25), i Candela ha completat el seu doblet en el minut 36 marcant el sisè. El Barça Femení ha tingut temps d’anotar un altre gol abans de la mitja part, obra d’Andressa Alves (7-0, minut 43), per establir el resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Domini, tot i abaixar el pistó

A l’inici de la segona part, el Femení ha fet cinc canvis: Ràfols, Helena, Laura, Ainhoa i Teresa Morató han entrat per Andrea, Irene, Ruth, Candela i Clàudia Pina.

La segona meitat ha estat més equilibrada que la primera. Les blaugranes han abaixat una mica el ritme a causa del treball que estan fent en aquesta estada a terres gironines, però, tot i això, han seguit tenint bones ocasions. Andressa, en el minut 47, amb un gran llançament de falta, Tere Morató i Ainhoa en els minuts 70 i 73 han xutat al pal. L’AEM Lleida ha aguantat millor i s’ha mostrat més segur defensivament que a la primera part, però Morató i Laura en els minuts 76 i 87 han aconseguit el vuitè i novè gol amb els quals s’ha establert el 9-0 definitiu. Amb aquest partit les blaugranes posen fi a la seva estada de sis dies a la Vall d’en Bas. El proper matx de preparació serà ja a terres franceses, el proper divendres 18 a Albi (França) contra l’Olympique de Marsella a les 18.30 h.