Sessió de recuperació amb la Supercopa a l’horitzó

Sessió de recuperació amb la Supercopa a l’horitzó

Els disponibles del primer equip, juntament amb els jugadors del Barça B Aleñá i Ortolà, s’han exercitat al Camp Tito Vilanova després del triomf contra el Chapecoense al Gamper

Ara sí, comença la competició oficial. Després de tancar els amistosos de pretemporada, amb el triomf blaugrana al Trofeu Joan Gamper contra el Chapecoense (5-0), el FC Barcelona ja es prepara per al debut oficial, que serà aquest diumenge al Camp Nou, contra el Reial Madrid, a l’anada de la Supercopa d’Espanya.

Una sessió, duta a terme al camp Tito Vilanova, que ha servit com a recuperació dels titulars de l’amistós contra l’equip brasiler i que ha comptat amb tots els disponibles del primer equip. Ernesto Valverde i el seu cos tècnic, a més, han comptat amb els jugadors del Barça B Carles Aleñá i Adrián Ortolà.  

Així doncs, ara els futbolistes del primer equip afronten els primers entrenaments amb partit oficial a l'horitzó. Aquest dimecres, l'equip descansarà abans de tornar a la feina aquest dijous. Tot per afrontar el primer repte: la Supercopa d'Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut