Leo Messi supera els 350 gols a la Lliga

Leo Messi supera els 350 gols a la Lliga

L’argentí fa un doblet contra l’Alabès i, amb 351 dianes, segueix marcant nous límits a la competició domèstica

S’ha tret l’espina. Després del hat-trick de pilotes al pal que va fer contra el Betis, en la primera jornada de la Lliga (2-0), i que van evitar que marqués el seu primer gol de la temporada, Leo Messi no ha perdonat quan ha tingut una nova oportunitat. I no n'ha tingut prou amb un gol, sinó que l’argentí n’ha fet dos. Els dos del Barça en el triomf dels d’Ernesto Valverde contra l’Alabès (0-2), i els dos en la segona meitat del partit jugat a Mendizorrotza. Unes accions que fan que el ‘10’ del Barça superi una altra xifra rècord, la dels 350 gols a la Lliga, i n’acumuli un total de 351.

I això que ha fallat un penal en el primer període, després d’una gran aturada de Pacheco, i que ha tornat a topar-se amb el travesser (min 74), però aquest cop no ha fallat més en la seva cita amb el gol. El primer l’ha fet després de rebre una centrada de Jordi Alba a l’interior de l’àrea (min 55), mentre que el segon ha arribat després d’una connexió amb Paco Alcácer (min 65).

Cada cop més a prop de Müller

Amb aquestes dues noves dianes a la Lliga, Leo Messi es converteix en el segon jugador de les cinc principals lligues europees que supera la xifra dels 350 gols amb el mateix equip. El proper objectiu, doncs, és superar un altre golejador, l’alemany Gerd Müller, que va fer 365 gols amb el Bayern a la lliga alemanya. Així, només són 14 els gols que separen l’argentí de la primera posició d’aquesta classificació.  

I 14 anys després...

... Leo Messi segueix marcant a la Lliga. Temporada rere temporada, i ja en van 14, el blaugrana és un fix. De fet, és l’únic jugador en actiu que, durant aquest període, ha marcat com a mínim un gol a la Lliga espanyola. Un astre del futbol mundial que segueix sent determinant i que, passi el temps que passi, no perd mai l’instint golejador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut