Viran Morros: “És important començar guanyant”

Viran Morros: “És important començar guanyant”

El defensor blaugrana va visitar el plató de l’Hora B de Barça TV i va reconèixer que la victòria a la Super Globe “dóna moral” a l’equip per iniciar la temporada

Després de guanyar la Super Globe a Doha i abans de viatjar a Ciudad Real per disputar la Supercopa Asobal, Viran Morros va ser el convidat del programa ‘Hora B’ de Barça TV d’aquest dijous. El jugador blaugrana va fer balanç del Mundial de Clubs aconseguit a Doha i de com afronta el Barça Lassa els reptes més propers. Viran va dir que “és important començar guanyant i jugant bé”, mostrant-se molt satisfet amb el nivell que va donar l’equip en la Super Globe. “L’inici del partit contra el Vardar és el camí a seguir”, va explicar.

Viran Morros és un dels puntals defensius de l’equip, i precisament destacava el treball en defensa com una de les bases per seguir creixent. “El nivell físic es nota, i a Doha ens vam trobar millor”, deia el ‘27’ blaugrana, que també reconeixia que el triomf a la Super Globe “dóna moral”.

El lateral blaugrana també va valorar el grup de la primera fase de la Lliga de Campions –“és un grup trampa, hem de fer-nos forts a casa”-, i va parlar de l’exigència que sempre té la secció d’handbol: “El Club i nosaltres mateixos ens hem d’exigir ser a la Final Four”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut