Les guardianes del braçalet

Les guardianes del braçalet

Laura Ràfols, Vicky Losada, Marta Unzué i Marta Torrejón seran les experimentades capitanes el Barça Femení
Tal com es va conèixer la setmana passada, Laura Ràfols serà la primera capitana del Barça Femení, Vicky Losada, la segona, i Marta Unzué i Marta Torrejón, les terceres. Les quatre futbolistes es van fotografiar amb el braçalet just abans que Torrejón es concentrés amb la selecció espanyola.

Era la primera imatge de Ràfols, de 27 anys, com a primera capitana. Després d’haver estat la segona les dues últimes temporades i mitja, la portera es va estrenar en la nova funció dissabte sobre la gespa davant la Fundació Albacete i dilluns, en l’àmbit institucional en l’ofrena a Rafael Casanova per la Diada de Catalunya.

A la instantània de capitanes hi torna a aparèixer Vicky Losada. La migcampista, amb un amplíssim recorregut al Club tot i només tenir 26 anys, va deixar el Barça al gener del 2015 sent-ne la capitana. Quasi dos anys després es va produir el seu esperat retorn, però llavors les portadores del braçalet ja estaven definides.

Amb l’adéu de Losada, Marta Unzué va heretar la capitania les últimes dues temporades i mitja. En el seu dotzè curs a Can Barça, i amb 29 anys, es manté entre les líders del vestidor, juntament amb Marta Torrejón (de 27). En la seva cinquena campanya, es converteix per primera vegada en una de les capitanes, un honor que ja ha atresorat amb la selecció espanyola.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut