Sito Alonso: “Les sensacions d’aquestes primeres setmanes de treball són positives”

Sito Alonso: “Les sensacions d’aquestes primeres setmanes de treball són positives”

L’entrenador blaugrana ha destacat la importància que “els jugadors que han disputat l’Eurobasket s’adaptin als mecanismes treballats fins al moment amb esforç, entrega i sacrifici"

En l’atenció als mitjans de comunicació que ha tingut lloc aquest dimecres a Encamp (Andorra), Sito Alonso ha valorat l’actualitat de l’equip i ha fet un balanç positiu d’aquestes primeres setmanes de treball: “Les sensacions d'aquestes primeres setmanes de treball són positives. Tenim hores per entrenar-nos, amb diversos jugadors joves, i tots estan disposats a treballar dur”. “Hem anat parant més les sessions per tal que agafin el nivell tècnic, però físicament i pel que fa a l’ambició el grup el té”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

L’entrenador del Barça Lassa també s’ha referit als jugadors que han disputat l’Eurobasket i que s’aniran incorporant progressivament als entrenaments: “La clau serà inculcar-los els mecanismes treballats fins ara i la capacitat d’esforç, entrega i sacrifici per tal de ser un bon equip de bàsquet”. El Barça Lassa està duent a terme aquesta setmana una estada a Encamp per continuar amb la preparació per al nou curs. Uns dies en què “hi ha molta càrrega i tàctica individual i grupal, que és necessària”, ha reconegut el preparador barcelonista.

Ante Tomic: “Estem treballant molt bé i anem millorant dia a dia”

El pivot del Barça Lassa ha destacat que el grup està molt bé en aquestes setmanes de pretemporada: “Estem treballant molt bé i crec que estem millorant dia a dia. Tenim molts jugadors joves i s’ha de tenir paciència”. El blaugrana també s’ha referit a l’entrenador, Sito Alonso, i ha assegurat que les sensacions són positives i creu que el grup està capacitat per adaptar-se a les necessitats del tècnic: “Tinc capacitat per canviar el xip i considero que tenim un grup de jugadors que pot acostumar-se al que demana l’entrenador. La temporada passada és passat i hem de mirar endavant”.

Aquest curs el croat compartirà minuts amb nous jugadors, com Kevin Séraphin i Pierre Oriola. El barcelonista ha assegurat que es tracta de “grans jugadors amb característiques diferents, i això permetrà a l’entrenador canviar coses a la pista quan ho consideri necessari”.

Finalment, Ante Tomic ha parlat de les seves sensacions per a la temporada 2017/18, i ha afirmat que l’equip es troba amb ganes i amb energia per al nou curs: “Hem tingut molt temps per descansar. Hem d’adaptar-nos entre tots en aquest poc temps que tenim. El que estem veient aquests primers dies ens agrada”, ha sentenciat Tomic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut