Així està sent l'Eurobasket per als 7 jugadors del Barça Lassa

Així està sent l'Eurobasket per als 7 jugadors del Barça Lassa

La selecció espanyola és l’única que segueix invicte, mentre que l‘Hongria de Hanga va aconseguir el seu primer triomf en més de 45 anys en un Eurobasket

Els set jugadors del Barça Lassa que es troben disputant l’Eurobasket ja coneixen la victòria després de tres jornades i es jugaran la classificació per als vuitens de final en les dues últimes jornades de la primera fase. La millor actuació de la jornada la va protagonitzar Adam Hanga, que va anotar 31 punts, va agafar 8 rebots i va repartir 8 assistències en el primer triomf d’Hongria en un Eurobasket des de 1969. Actualment la selecció hongaresa té un balanç d’un triomf i dues derrotes.

Espanya, invicte

L’única selecció amb blaugranes que no coneix la derrota és Espanya, que ha guanyat amb comoditat els tres partits disputats. Juan Carlos Navarro i Pierre Oriola estan tenint un paper important dins de la rotació de l’equip amb 15 minuts, 6,7 punts i 9,7 de valoració i 21 minuts, 7 punts i 9.3 de valoració respectivament.

Qui també ho té tot de cara per superar la primera fase és la Finlàndia (2-1) de Petteri Koponen, que està sent cabdal en la seva selecció. L’escorta blaugrana té una mitjana de 10.7 punts i 8 assistències per matx.

França, de menys a més

Pel que fa a la França  de Kevin Séraphin i Thomas Heurtel, la selecció francesa ha guanyat els dos últims partits disputats després d’haver caigut en el debut contra la Finlàndia de Koponen (2-1). El pivot, que és el millor jugador de la competició amb un percentatge d’encert en el tir del 73.3%, té una mitjana de 7,7 punts en 11 minuts, mentre que Thomas Huertel també té uns registres molt interessants amb 10.7 punts, 3,7 rebots i 3.7 assistències.

Finalment, la selecció de Montenegro on hi juga Tyrese Rice té un balanç d’un triomf i dues derrotes i el base blaugrana té una mitjana d’11.3 punts per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut