Fran Sánchez vol “la mateixa mentalitat” que a Saragossa

Fran Sánchez vol “la mateixa mentalitat” que a Saragossa

L’entrenador del Barça Femení i Andressa Alves no es refien d’una Fundación Albacete que va oferir un bon rendiment a la primera jornada
Abans de rebre la Fundación Albacete aquest dissabte (16h) a la Ciutat Esportiva, l’entrenador Fran Sánchez s’han mostrat prudents a la Ciutat Esportiva. Tot i el 0-9 al debut a Saragossa, tots dos han recordat també el bon inici del rival, que va plantar cara a l’Atlètic de Madrid (1-3).

Les declaracions de Fran Sánchez

“El plantejament serà el mateix que la setmana passada: intentarem portar la iniciativa, fer el nostre joc i  aconseguir la victòria. És cert que l’Albacete va patir per mantenir-se, però té quatre cares noves i entrenador nou. Ens va mostrar la setmana passada que és un equip difícil de batre, li va posar molt difícil a l’actual campió de Lliga.

“El rival arribarà amb confiança, perquè tot i perdre va mostrar un bon nivell i va sortir reforçat del partit”.

“L’equip està amb confiança també, però el bon partit de l’altre dia no ens dóna avantatge en aquest. Es comença 0-0 i per tirar-lo endavant haurem de tenir la mateixa mentalitat”.

“Estan totes a punt, a l’espera de si arriba el transfer de Fabiana en les properes hores. Tenim una plantilla de màxim nivell i serà injust deixar-ne sis fora cada setmana. Ho haurem de treballar tot l’any i les jugadores ho hauran d’entendre”.

Les declaracions d’Andressa Alves

“Serà un partit difícil. Dependrà molt de com sortim al camp, esperem fer-ho bé com a la primera jornada. Vam tenir un bon dia, però no serà sempre així. Ara la gent espera que n’hi marquem nou a l’Albacete i no serà així. En futbol, cada partit és complicat”.

“El primer partit beneficia l’Albacete, ho va fer bé, aguantant els setanta primers minuts i vindrà aquí pensant que pot fer el mateix. Nosaltres tenim tres punts més per lluitar i ho farem amb les ganes de sempre”.

“Estem contentes, jugar el primer partit sempre és complicat. Hem d’anar amb molta humilitat, la Lliga és molt llarga i hem d’anar passa a passa”.

“Ser considerada una de les tres millors de la primera jornada per la Lliga em fa contenta, però és gràcies a l’equip. Escolliria a totes les del Barça”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut