Andreu Plaza: “La lliga ha pujat de nivell i tots els punts seran cars”

Andreu Plaza: “La lliga ha pujat de nivell i tots els punts seran cars”

A les portes del debut, el tècnic blaugrana avisa que “tots els rivals s’han reforçat bé i serà molt complicat, sobretot a fora de casa”, mentre que Sergio Lozano destaca que l’equip “ha fet una pretemporada molt bona i transmet bones sensacions”

La pretemporada s’ha fet llarga. El mateix Andreu Plaza reconeix que “ja teníem moltes ganes de començar la lliga”. Serà demà dissabte a Tudela, amb un Aspil-Vidal Ribera Navarra-FC Barcelona Lassa (18,30h). “Ells tenen millor plantilla que la temporada passada i haurem d’estar molt atents perquè ens espera un debut complicat”, adverteix el tècnic del Barça. En el mateix sentit s’ha expressat Sergio Lozano: “sempre ens ha costat molt a Tudela i si no juguem 100% concentrats podem tenir un ensurt”. No ho diuen per dir. La temporada passada el Barça va guanyar per un ajustat 2-3 a la pista d’Aspil amb un gol al darrer minut de Dyego. “Hem fet una pretemporada molt bona, tenim bones sensacions i volem començar la lliga amb una victòria”, diu Lozano. Que comenci a rodar la pilota. Comença la LNFS!

Declaracions d’Andreu Plaza, tècnic del Barça Lassa

INICI LLIGA: “La competició ha pujat de nivell, els rivals s’han reforçat bé i serà una temporada on els punts seran cars, sobretot fora de casa”.

ASPIL: “Tenen a dos jugadors cedits nostres, Ferran Plana i Sergio González, també han fitxat a Sepe i diria que tenen millor plantilla que la temporada passada. Haurem d’estar molt atents perquè ens espera un debut molt complicat”

PLANTILLA LLARGA: “Tenim a 15 jugadors i això ens permet dues coses: incrementar la competència a l’equip perquè cap jugador vol quedar fora de la convocatòria; i també aprofitar que és una temporada amb molts partits per donar aire a la plantilla en determinats moments i arribar tots frescos al final”.

Declaracions de Sergio Lozano, jugador del Barça Lassa

SENSACIONS: “Ens ha tocat un inici de lliga molt complicat, però hem fet una pretemporada molt bona i l’equip transmet bones sensacions. S’ha fet un bon treball físic, els nous s’estan adaptant molt bé, el grup ja es coneix de la temporada passada i està conjuntat i la veritat és que les sensacions són bones”.

DEBUT: “Aspil és un equip molt complicat, sobretot a la seva pista. Ja fa anys que juguen junts, amb el mateix entrenador i el mateix sistema. Sempre ens ha costat molt allà i si no juguem 100% concentrats podem tenir un ensurt. Però nosaltres volem començar amb victòria i sabem de la dificultat del partit”.

COMPETÈNCIA: “Està clar que la plantilla és llarga i tots sabem que si no estem al 100% podem quedar-nos fora. És un any amb Europeu i hem d’afrontar moltes competicions i al final hi haurà moment per a tots”.

IL·LUSIÓ: “Em trobo físicament molt bé i afronto la nova temporada amb la il·lusió d’un nen petit. No he de demostrar res a ningú, ni als companys, ni a l’afició ni a mi mateix. El meu objectiu principal és tornar a gaudir del joc a la pista després de dues temporades molt complicades a nivell de lesions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut