Gols i protagonisme blaugrana a la primera fase del Mundial de Nanjing

Gols i protagonisme blaugrana a la primera fase del Mundial de Nanjing

Els cinc jugadors del Barça Lassa presents als World Roller Games han vist porteria i tenen un paper destacat amb les seleccions d’Espanya i l’Argentina

Pau Bargalló, Ignacio Alabart –amb Espanya– i Matias Pascual, Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez –amb l’Argentina– han viscut amb positivisme la primera fase dels World Roller Games. Les dues seleccions amb representació blaugrana han aconseguit el ple de victòries i s’han classificat com a primeres de grup, amb destacada influència dels jugadors barcelonistes sobre la pista de Nanjing.

La selecció estatal d’Alejandro Domínguez, que també compta amb l'exblaugrana Edu Lamas i amb el cedit Nil Roca, ha superat Alemanya (8-2), Xile (4-3) i Moçambic (3-2) amb Pau Bargalló com a capità i com a màxim golejador (5 dianes). El de Sant Sadurní ha estat sempre titular i ha marcat dos doblets en els dos primers partits i també ha vist porteria en el tercer duel. Alabart, per la seva banda, també s’ha estrenat en un Mundial jugant els dos primers partits com a titular i ha inaugurat el seu compte golejador contra Alemanya.

Els quarts de final es disputaran aquest dijous, amb Espanya jugant contra Colòmbia (10.30 hores de Barcelona i per Teledeporte) i, en cas de classificar-se, a les semifinals del divendres jugaria contra Xile o Itàlia.

Domini d’Argentina al ‘grup de la mort’

La selecció ‘albiceleste’ ha superat els tres duels de l’anomenat ‘grup de la mort’. Les sòlides victòries han arribat amb contra Portugal (5-2), França (5-2) i Itàlia (6-1). I els tres blaugranes han tingut un paper important dins l’equip de Darío Giuliani, que els ha donat dues titularitats a cadascun. Aquests li han tornat la confiança amb gols: Pascual n’ha marcat tres de penal (dos van ser davant Portugal), Álvarez ha fet un doblet davant França i un gol marca de la casa davant Itàlia, i Ordóñez també ha estat encertat contra Portugal i Itàlia.

El combinat argentí, amb els exblaugranes Carlitos López i Nalo Garcia a les seves files, jugarà els quarts de final contra Angola (8.30 hores de Barcelona). Si supera aquest compromís, jugaria la semifinal el divendres davant Portugal o Moçambic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut