Fran Sánchez, sobre la Reial: “Serà complicat, segur”

Fran Sánchez, sobre la Reial: “Serà complicat, segur”

L’entrenador i Melanie Serrano han avisat de les dificultats de la visita a un rival necessitat
Abans de la visita de diumenge a la Reial Societat (16 h), el tècnic del Barça Femení, Fran Sánchez, i Melanie Serrano han parlat de les dificultats que amaga el partit. Tots dos coincidien que l’absència de 16 internacionals en els últims dies i la necessitat d’un rival que no ha puntuat en dues jornades seran dos esculls importants per driblar.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Han estat uns dies atípics, amb dos terços de la plantilla fora, amb jugadores que han tingut objectius, entrenaments, sistemes de joc i posicions diferents. Algunes han fet molts quilòmetres, i fins i tot alguna ha fet molt poca pretemporada i, sortint de lesions, s’ha trobat amb càrregues de minuts, des del nostre parer, excessives, però són professionals, no és la primera vegada que ho viuen i elles saben la dificultat i la importància del partit del cap de setmana. Estic segur que l’afrontarem amb les màximes garanties”.

“Serà complicat, segur. La Reial ha jugat contra dos dels equips més potents de la Lliga i ha patit derrotes per la mínima. Té jugadores de talent, sobretot al mig, i al davant té qualitat”.

Les declaracions de Melanie Serrano

“Tenim una mica de desavantatge per haver estat dues setmanes sense les internacionals, i el rival ha pogut preparar molt bé el partit. En tres dies intentarem treballar tots els aspectes per poder guanyar el partit”.

“La Reial és un equip molt fort a casa, molt agressiu. Té jugadores ràpides i verticals que si tenen el dia et poden complicar”.

“Per a tots els rivals és una motivació jugar contra el Barça. Elles encara no han puntuat i en tindran moltes ganes, hem de sortir a lluitar pel partit des del primer minut”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut