Una ratxa de nou anys a Lleó

Una ratxa de nou anys a Lleó

El Barça Lassa acumula nou temporades consecutives guanyant a la pista de l’Ademar de Lleó, i aquest dimecres buscarà allargar la ratxa

El Barça Lassa visita aquest dimecres (20.30 hores) la sempre complicada pista de l’Abanca Ademar de Lleó, on acumula una ratxa victoriosa que es remunta fins a la temporada 2008/09. Fa nou temporades, doncs, que els partits de Lliga Asobal del conjunt blaugrana a Lleó se salden amb victòria. Una ratxa de nou anys guanyant al feu de l’altre equip Champions de la Lliga Asobal.

La ratxa va començar el curs 2008/09 amb un triomf per 24-28, i la temporada següent, ja amb Xavi Pascual a la banqueta des de l’inici, va seguir la dinàmica. Els blaugrana van tornar a guanyar amb un clar 27-33, i així es va mantenir durant les temporades següents. El conjunt lleonès, però, sempre ha estat un rival molt dur per als blaugrana, i la prova més clara és el partit del curs 2016/17. El 15 d’abril passat, al Palacio Municipal de Deportes de Lleó, el Barça Lassa es va imposar per la mínima (27-28) gràcies a una aturada de Ristovski a Juanín García en l’última jugada del partit. Aquell partit, a més de deixar la Lliga a tocar, va significar el triomf número 150 de manera consecutiva en competicions domèstiques.

Invictes

El partit a Lleó arriba en la quarta jornada de la Lliga Asobal, i amb tots dos equips invictes fins ara –juntament amb l’Helvetia Anaitasuna. L’equip de Rafa Guijosa ha guanyat els tres primers partits contra el Frigoríficos Morrazo a Cangas (26-30), contra el Liberbank Ciudad Encantada a Lleó (24-23) i a la pista del Bidasoa Irún (26-30). Els de Xavi Pascual, per la seva banda, han guanyat el Fertiberia Port Sagunt (34-18), el Bada Osca (17-23) i l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil (36-24). Dos equips invictes que s’enfrontaran abans d’una nova jornada europea.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut