FC Barcelona Lassa – Palma Futsal: Els blaugrana fan la feina en l’estrena al Palau (6-3)

El conjunt barcelonista ha superat els balears en el primer partit de Lliga a casa de la temporada. Els gols de Dyego (2), Ferrao (2), Aicardo i Adolfo han deixat els tres primers punts al Palau

El Barça Lassa s’ha estrenat a la Lliga al Palau amb una nova victòria que permet als culers sumar 6 punts dels 6 possibles. Els d’Andreu Plaza han superat el Palma Futsal (6-3), en un partit on els culers guanyaven per 4-0, però la bona reacció visitant (han arribat a posar-se 4-3) ha obligat als blaugrana a treure el coratge per deixar els tres punts al Palau.

El matx ha començat amb molta igualtat, amb tots dos equips intentant entrar bé al partit fent-se amb el control del joc. Les primeres ocasions blaugrana no han trigat a arribar, però sense encert davant Barrón. Els visitants també han disposat d’opcions de gol, que han fet lluir Juanjo a la porteria blaugrana. L’ocasió més clara del Palma, però, ha estat una doble rematada al pal que ha fet tremolar la porteria local (minut 11).

Triple premi a la insistència

El primer temps ha continuat avançant amb els dos equips carregant-se de faltes: als 10 minuts de joc, cada conjunt ja n’acumulava cinc. La sisena infracció balear no ha trigat a arribar i, en el minut 14, després d’una contundent falta sobre Ferrao, el Barça Lassa ha disposat del xut des dels 10 metres per inaugurar i avançar-se en el marcador. Dyego ha estat l’encarregat d’executar-lo i el brasiler no ha fallat davant Barrón per situar el 1-0 en l'electrònic (minut 14).

Només tres minuts després, els d’Andreu Plaza han tornat a veure porteria, aquest cop mitjançant Ferrao que, amb un bon xut creuat i ajustat al pal, ha situat el 2-0 (minut 17). Només un minut després, setena falta visitant –amb expulsió de Fávero per doble amonestació– i de nou Dyego, de doble penal, ha afusellat la porteria del Palma Futsal amb un llançament a l’escaire  (3-0, minut 18), amb la qual cosa s'ha marxat al descans amb una gran renda en el marcador.

Dos doblets de Dyedo i Ferrao han encarrilat el partit

El segon temps ha començat amb una important variant tàctica, i és que el Palma ha jugat d’inici amb Eloy Rojas de porter jugador per intentar tornar a entrar al partit. Tot i això, una gran recuperació blaugrana en terreny visitant, i amb una combinació magnífica entre Tolrà i Ferrao, ha servit perquè el brasiler anotés el seu segon gol de la nit i el quart del Barça Lassa (minut 22, 4-0).

Reacció visitant

Els visitants han intentat replicar apostant de nou pel porter jugador en atac, i a punt ha estat l’exblaugrana Quintela d’anotar per al Palma en dues ocasions claríssimes. El primer llançament s’ha estavellat al pal, i, un minut després, ha fet lluir Juanjo amb una espectacular aturada salvant la vaselina del ’23’. Tot i això, la insistència balear ha obtingut premi i ha aconseguit retallar distàncies mitjançant un doblet de Paradynski (minuts 29 i 30, 4-2).

El Palma ha aprofitat el seu bon moment per continuar retallant distàncies i David Pazos, en un rebot, ha marcat el 4-3 (minut 30). Els d’Andreu Plaza, però, han tret l’orgull, i amb un golàs de volea d’Aicardo (min 32) el Palau ha tornat a respirar tranquil (5-3).

Quan faltaven 30 segons per al final, Adolfo, amb un gran llançament des del seu camp, ha aprofitat l’absència del porter visitant per anotar el 6-3 i tancar el matx. Finalment, triomf blaugrana en l’estrena dels culers al Palau davant un sempre complicat Palma, per sumar així tres punts més a la classificació i situar-se colíder amb 6.