Preparant el derbi sense els internacionals espanyols

Preparant el derbi sense els internacionals espanyols

El Barça Lassa ha tornat a la feina aquest dilluns, amb les absències destacades de Paco Sedano, Aicardo, Adolfo i Joselito

Setmana de derbi i setmana de compromisos internacionals. Per aquest motiu, Andreu Plaza prepara el partit sense Paco Sedano, Aicardo, Adolfo i Joselito. Els quatre internacionals espanyols es troben concentrats a Bratislava per jugar dos amistosos: contra Eslovàquia (avui dilluns a les 20,30h) i contra Itàlia (demà dimarts a les 19,30h). Els quatre tornaran dimecres a Barcelona i s’entrenaran a partir de dijous amb l’equip per preparar el derbi.

D’aquesta manera, Andreu Plaza prepara el derbi amb els 12 jugadors disponibles, inclòs el porter del filial Miquel Feixas. El Barça i el Catgas han començat la Lliga amb dinàmiques oposades. El Barça ha guanyat els dos partits disputats fins ara, contra l'Aspil i el Palma, mentre que el Catgas Energia suma un punt sobre sis possibles, amb un empat contra el Cartagena i una derrota a Jaén. El Barça Lassa i el Catgas Energia ja s’han enfrontat una vegada aquesta temporada. Va ser en la final de la Copa Catalunya, amb victòria blaugrana per 3 a 1. El derbi de dissabte es disputarà a les 13.15 h al Pavelló Nou de Santa Coloma i s’oferirà en directe per Teledeporte i Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut