Comunicat del FC Barcelona sobre el vot de censura

Comunicat del FC Barcelona sobre el vot de censura

El Club fa les consideracions següents d’acord amb el que estableixen els Estatuts del Club

En relació amb la presentació de la sol·licitud de vot de censura impulsada pel soci Sr. Agustí Benedito, el FC Barcelona fa les consideracions següents:

1) D’acord amb el que estableix l’article 55.2 dels Estatuts del Club, la convocatòria del vot de censura requereix la sol·licitud del 15% dels socis que reuneixin les condicions per ser electors.

2) Per computar aquest percentatge s’ha de tenir en compte el nombre total de socis amb dret a sufragi actiu existent el dia de la presentació de l’anunci del vot. A aquests efectes, es tanca el cens d’electors el dia de la presentació de l’anunci del vot de censura, amb un total de 110.468 socis.

3) Així doncs, per convocar aquest vot de censura caldrà el suport de 16.570 socis.

4) Per aquest motiu, dins del termini de cinc dies hàbils fixats pels Estatuts, el Club −en el dia d’avui− ha posat a la disposició dels sol·licitants 33.140 paperetes, el doble de les necessàries.

5) Els promotors del vot de censura disposen del termini de catorze dies hàbils, a comptar del dia següent a la rebuda o posada a disposició de les butlletes, és a dir, a partir de demà mateix, per presentar les butlletes de suport indispensables. El còmput d’aquest termini s’ha realitzat seguint la interpretació i l’aplicació que dels estatuts s’ha vingut realitzant en els darrers procediments electorals i, molt important, descartant l’aplicació de normes administratives que no són d’aplicació, en no ésser el FC Barcelona administració pública.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut