Manchester United Legends – Barça Legends: Igualada al Teatre dels Somnis (2-2)

Sir Bobby Charlton o Sir Alex Ferguson no s’han perdut un matx en què l’important era la recaptació, que es destinarà a la investigació del càncer infantil

Els Barça Legends i els Manchester United Legends han empatat 2-2 en el partit de tornada que han disputat aquests equips després del matx jugat al Camp Nou (1-3) el passat 30 de juny. Jugadors com Davids, Abidal, Mendieta o Kluivert han demostrat la seva classe en un partit que ha comptat amb jugadors de la talla de Van Nistelrooy, Yorke o Van der Sar per part anglesa.

La jornada ha començat amb un minut de silenci molt especial pels atemptats de Manchester, Barcelona i Cambrils. Old Trafford ha emmudit com a homenatge a les ciutats que han sofert atacs terroristes. Les emocions han donat pas al futbol, i Mendieta i Davids s’han mostrat molt actius durant els primers compassos del partit. Però en el minut 12, Dehú ha derribat Blomquist dins l’àrea, i Ruud Van Nistelrooy ha obert el marcador des dels 11 metres. Davids ha pogut empatar en el minut 20 després d’una gran jugada personal, però el seu xut ha sortit fregant el pal. Dos minuts després, Patrick Kluivert ha intentat sorprendre Van Der Sar des del mig del camp, però el seu xut no ha trobat porteria.

Luis García activa l’atac culer

En el minut 35, Albert Ferrer ha fet entrar Luis García, i els Barça Legends han tornat a crear perill. Tres minuts després de l’entrada del badaloní, 'Goiko' ha enviat una pilota al pal des de la frontal de l’àrea. En el minut 40, un xut de Mendieta ha sortit fregant la porteria de Van Der Sar. Però, quan millor atacaven els Barça Legends, ha arribat el 2-0. Una passada filtrada a l’esquena de la defensa barcelonista l’ha aprofitada Webber, que ha superat amb molta classe Angoy.

En els primers minuts de la segona meitat Guzmán ha desviat un xut perillós de Yorke en el minut 48. Luis García ha pogut reduir distàncies immediatament després, però Johnsen ha estat molt ràpid per evitar el xut del ‘10’ barcelonista. I, en el minut 78, el joc dels Barça Legends ha trobat recompensa: una rematada de Simão Sabrosa al pal l’ha recollida Luis García, que ha reduït distàncies.

Mendieta imparteix justícia

I dos minuts després, una bona pressió del combinat de Ferrer ha fet possible que Gaizka Mendieta encarés totalment sol Van der Gouw, al qual ha driblat per col·locar el 2-2 al marcador d’Old Trafford. En els darrers compassos, tots dos equips han anat a buscar el triomf, però el marcador no s’ha mogut. Al final del matx, tots dos conjunts s’han fotografiat plegats, i el mític Sir Bobby Charlton ha entregat a Sergi Barjuán la copa conjunta en un gest d’agermanament entre les dues aficions.