Novetats a la llista per viatjar a Girona

Novetats a la llista per viatjar a Girona

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer els 18 convocats per afrontar el primer derbi català a Primera Divisió a Montilivi, on destaca el retorn de Paco Alcácer, Umtiti i André Gomes

Tot a punt per afrontar el primer Girona – FC Barcelona a Primera Divisió. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en una sessió on també hi ha estat Jokin Ezkieta, del Barça B. A més, hem vist el porter del filial, Adrià Ortolà, fent exercicis a part.

En finalitzar l’entrenament, el tècnic blaugrana Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de convocats per viatjar a Girona. Una llista on destaquen les novetats de Paco Alcácer, Umtiti i André Gomes respecte a l’última convocatòria davant l’Eibar. La convocatòria completa de 18 jugadors la formen: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

Així doncs, queden fora per decisió tècnica Semedo, Arda, Deulofeu i Vermaelen, mentre que Dembélé i Rafinha són baixa per lesió. L'equip sortirà cap a Girona dissabte a les 11.45 hores des de la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut