Digne, Aleix Vidal i Vermaelen, novetats a la convocatòria

Digne, Aleix Vidal i Vermaelen, novetats a la convocatòria

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit de Lliga davant l’Eibar, en què destaca la inclusió de diverses cares noves respecte de la darrera convocatòria a Getafe

La feina no s’atura a Can Barça. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el proper partit. Els blaugranes reben la visita de l’Eibar en el matx corresponent a la cinquena jornada del campionat de Lliga, en què els culers intentaran continuar amb la ratxa de victòries per mantenir el liderat a la classificació.  

En finalitzar l’entrenament, el tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit, en què destaquen les novetats d’Aleix Vidal, Vermaelen i Digne respecte de la convocatòria de la darrera jornada davant el Getafe. La llista completa la formen: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Vermaelen.

Així doncs, queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Umtiti, Álcacer, André Gomes i Arda Turan (tot i que ha rebut l’alta), a més de Rafinha i Ousmane Dembélé, per lesió.

Darrers preparatius per rebre l’Eibar

Aquest dilluns a la tarda, i després de la roda de premsa de Valverde, el FC Barcelona ha dut a terme el darrer entrenament abans de rebre els bascos. Hi han participat els disponibles del primer equip més Jokin Ezkieta, del Barça B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut