Kobe Bryant, amb el Barça

Kobe Bryant, amb el Barça

L’exestrella dels Lakers, que va ser l’encarregat d’anunciar l’acord de Mission Hills amb l’NBA per acollir un museu i una botiga de l'NBA a les seves instal·lacions, va signar samarretes del FC Barcelona

L’exestrella de l’NBA Kobe Bryant ha estat l’autèntic protagonista d’aquest dimarts a Haikou amb el FC Barcelona. L’exjugador dels Lakers va ser l’encarregat d’anunciar l’acord entre Mission Hills i l’NBA per acollir un museu i una botiga de l’NBA a les seves instal·lacions.

Aprofitant l’acord que el Club té amb Mission Hills Kobe Bryant, barcelonista reconegut mundialment, va rebre i signar samarretes del FC Barcelona d’aquesta temporada, una de les quals la va dedicar a l’oficina que el Club que té ubicada a la ciutat xinesa.

Kobe Bryant es va fotografiar també amb els organitzadors de l’esdeveniment amb una samarreta blaugrana amb el seu nom estampat al darrere. Una fotografia de grup que va estar encapçalada pel director comercial de l’oficina del Barça a Hong Kong, Jordi Camps, pel DPL de l’FCBEscola de Haikou, l’illa xinesa on està ubicada Mission Hills, Pau López, i Jenny Yang, de l’oficina del FC Barcelona a Hong Kong.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut