La convocatòria per al debut a la Champions

La convocatòria per al debut a la Champions

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per enfrontar-se a la Juventus, en què destaca el retorn de Sergi Roberto, absent contra l’Espanyol per molèsties

La Lliga de Campions ja torna a ser aquí. El FC Barcelona torna a la màxima competició continental, i ho farà precisament davant la Juventus, l’equip que va eliminar els culers en la darrera edició. Els disponibles del primer equip blaugrana s’han exercitat aquest dilluns en el darrer entrenament previ al gran matx, en una sessió en què no ha participat Paco Alcácer, que ha tingut una gastroenteritis i ha fet treball específic al gimnàs, i que ha comptat amb la presència de Jokin Ezkieta, del Barça B.

En finalitzar la sessió Ernesto Valverde ha facilitat la llista de convocats per enfrontar-se al conjunt italià, en què destaca la presència de Sergi Roberto, que ha rebut l’alta, respecte de la darrera convocatòria davant l’Espanyol. També Denis Suárez torna a la llista, i és l’altra novetat entre els 18 escollits.

La llista completa de 18 jugadors és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti. Així doncs, queden fora de la convocatòria per baixa mèdica Arda Turan, Alcácer i Rafinha, i Vermaelen, Digne i Aleix Vidal per decisió tècnica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut