Els debuts golejadors dels grans fitxatges estrangers al Camp Nou

Els debuts golejadors dels grans fitxatges estrangers al Camp Nou

Cruyff, Maradona, Romario, Stòitxkov, Rivaldo i Ronaldinho són alguns de les estrelles que van debutar a l’Estadi en Lliga marcant un gol. Ho aconseguirà Dembélé aquest dissabte?

Ousmane Dembélé és l’únic fitxatge d’aquesta temporada que encara no ha tingut l’oportunitat de debutar amb la samarreta blaugrana. Presentat el dilluns 28 d’agost el francès  tindrà la primera oportunitat per mostrat davant l’afició el seu talent per banda aquest dissabte davant l’Espanyol.

El nou ‘11’ del Barça es mostra ambiciós per iniciar la temporada i amb moltes ganes de jugar al costat de Leo Messi, un somni fet realitat. El debut de Dembélé es podria realitzar en partit de Lliga a l’Estadi, un fet que han viscut altres grans fitxatges de la història del FC Barcelona. Uns fixatges que van iniciar amb bon peu el seu camí cap a la glòria.

I és que jugadors com Johan Cruyff, Maradona, Romario, Rivaldo, Stòitxkov i Ronaldinho van marcar en el seu primer partit de Lliga al Camp Nou per començar a demostrar la seva vàlua. Si aquest dimarts repassàvem els debuts d’aquests grans jugadors, ara és el torn de repassar qui d’aquests ho va fer amb gol en el seu primer partit de Lliga al Camp Nou. Els recordes? 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut