Trobada entre Valverde i Quique Sánchez Flores abans del derbi

Trobada entre Valverde i Quique Sánchez Flores abans del derbi

Els dos tècnics s’han fet la fotografia amb les samarretes el dia abans del derbi barceloní entre el FC Barcelona i l’Espanyol, que es disputarà dissabte al Camp Nou (20.45 hores)

El tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, ha intercanviat impressions amb l’entrenador de l’Espanyol, Quique Sánchez Flores, en l’habitual trobada prèvia al derbi que es disputarà dissabte al Camp Nou (20.45 hores).

La trobada ha tingut lloc aquest divendres al Camp Nou, on tots dos tècnics s’han fet la tradicional fotografia davant els mitjans de comunicació. Dos tècnics que s’han enfrontat en diverses ocasions, que coneixen la Lliga a la perfecció i que són dos dels més experimentats de la categoria.

Valverde afronta la seva onzena temporada a les banquetes del campionat espanyol, en què ha entrenat cinc equips diferents (Athletic, Espanyol, Vila-real, València i ara FC Barcelona), mentre que Quique Sánchez Flores n’acumula vuit amb quatre conjunts (Getafe, València, Atlètic de Madrid i Espanyol). Sens dubte, un duel d'alt nivell tant al terreny de joc com a les banquetes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut