Sis mesos d’una remuntada històrica

Es compleix mig any d’una de les gestes més espectaculars del món futbolístic, després de remuntar davant el PSG un 4-0 de l’anada amb un 6-1 èpic al Camp Nou

Aquest divendres es compleixen sis mesos d’una remuntada històrica a la Lliga de Campions. Una gesta mai vista abans al món del futbol. I és que el Barça va ser capaç d’aixecar un 4-0 del PSG, en l’anada als vuitens de final de la màxima competició continental, amb un 6-1 incontestable al Camp Nou. Els blaugranes no van deixar mai de creure-hi i van fer un partit espectacular, ple de seny, coratge i credibilitat.

La millor prova que els de Luis Enrique anaven a totes va ser que en el minut 2 de partit Luis Suárez va ser l’encarregat de fer el primer i començar a posar la por al cos al PSG. I més encara, quan Iniesta, abans del descans, i Messi, als cinc minuts de la represa, van situar el 3-0 al marcador. Els blaugranes, conscients de la duresa, però, a la vegada, plens de creença, no van posar mai el peu a l’aturador, ni quan Cavani va situar el 3-1, perquè als últims vuit minuts Neymar Jr va liderar els blaugranes amb dos gols i una assistència a Sergi Roberto, autor de l’últim gol en l’últim segon de partit per fer entrar al Barça en la història i fer embogir un Camp Nou entregat des del primer minut de partit.

El 6-1 a l’Estadi va ser una de les millors proeses vistes al món del futbol, un fet indescriptible per a milers d’aficionats, més de 96.000 presents al Camp Nou, que van celebrar-ho amb l’espontaneïtat que els mateixos jugadors van mostrar sobre la gespa al final del partit. L’èxtasi i el deliri col·lectiu van ser els protagonistes d’una nit màgica.