Avaldsnes IL – FC Barcelona Femení (prèvia): Europa us mira

Avaldsnes IL – FC Barcelona Femení (prèvia): Europa us mira

18 hores, Barça TV i streaming a www.fcbarcelona.cat: El Barça Femení estrena la il·lusionant Lliga de Campions al camp d’un físic Avaldsnes noruec
És l’hora de la il·lusió i del premi al treball diari que implica la Lliga, el principal objectiu del curs. Així, el Barça debuta a la Champions League al camp de l’Avaldsnes IL noruec, en un partit corresponent a l’anada dels setzens de final. Quartfinalistes el 2016 i semifinalistes el 2017, les blaugrana ja són les quartes amb millor coeficient i intentaran reeditar un torneig reexit. El bon inici de Lliga, amb ple de victòries i golejades convida a l’optimisme.

Però el que el Barça es trobarà a Noruega sembla que res tindrà a veure amb els rivals que s’ha debatut fins ara. En un ambient fred, ventós i plujós, el conjunt que dirigeix Fran Sánchez se les veurà amb un rival físicament molt potent i equilibrat amb la tècnica de les seves internacionals brasileres. L’Avaldsnes, a més, arriba a la cita molt més rodat, ja que es troba a tres jornades de finalitzar una Lliga en què és segon. Potser no és l’adversari més famós, però el duel serà de molt alt nivell.

Les declaracions de la roda de premsa

Fran Sánchez

“Sabem que és un dels millors equips de Noruega, hem vist com l’any passat també va jugar la Champions League i li va tocar l’Olympique de Lió, l’equip més fort d’Europa. Hem seguit la Lliga noruega, on és segon i està jugant els últims partits de la competició, on està ben classificat”.

“A la seva Lliga intenta tenir el control del joc, físicament és una mica superior al que estem acostumats. Haurem de treballar per dominar el partit”.

Toni Duggan

“La principal diferència entre les Lligues anglesa i espanyola és com de tècniques són les jugadores. Aquí juguem un futbol molt tècnic. Esperem que això pugui marcar la diferència davant d’un rival que òbviament serà fort i dur”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut