Sito Alonso: “Serà un partit de màxima dificultat”

Sito Alonso: “Serà un partit de màxima dificultat”

El tècnic blaugrana comenta que és important per al Barça i per al Joventut “fer un bon partit” i admet que “un derbi a aquestes alçades és difícil”

Sito Alonso té clar que el partit d’aquest dijous a la pista del Divina Seguros Joventut serà molt exigent. El tècnic blaugrana, en declaracions a Barça TV, explica que “un derbi a aquestes alçades de la temporada és difícil, primer perquè hi ha gent nova i és complicat d’explicar la rivalitat que hi ha entre tots dos equips” i afegeix que és important “per a tots dos equips fer un bon partit. Crec que estem mentalitzant l’equip perquè sàpiguen que serà un partit de màxima dificultat”.

El caràcter de l'equip

Pel que fa al debut contra el Baskonia, amb remuntada inclosa, Alonso destaca el compromís i el caràcter dels seus jugadors: “La gent s’ha il·lusionat amb el caràcter que tenen els jugadors, hem buscat aquest perfil perquè en moments determinats, quan les coses surten regular, ells tinguin la capacitat positiva i forta de poder tornar al partit, trencar una ratxa...crec que aquest tipus de caràcter el tenim. Ara hem de seguir millorant aprofitant-nos d’això”, diu Sito.

Finalment, amb el seu retorn a Badalona, que va ser casa seva durant un grapat d’anys, Alonso explica que “vaig estar uns anys importants en la meva carrera, en la formació com a entrenador a Badalona, com a professional del bàsquet, i guardo un molt bon record, tinc persones amb les quals tinc una bona relació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut