Gerard López: “És un equip molt intens, amb gent desequilibrant al davant”

Gerard López: “És un equip molt intens, amb gent desequilibrant al davant”

El tècnic del filial sap que l’equip es troba davant una setmana amb tres partits importants

El Barça B rep la visita del Reial Oviedo en la vuitena jornada de La Liga 123 (18.00 h / Gol) aquest diumenge a la tarda. El tècnic Gerard López va donar la llista de convocats i va explicar les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“És una setmana important per a nosaltres, tornar a recuperar la sensació de victòria, sobretot, en una setmana que es planteja dura amb tres partits. És una setmana de les importants, per intentar enganxar tres bons resultats”.

“L’Oviedo és un equip molt intens, fidel a l’entrenador que té, un clàssic, d’aquells entrenadors que quan comença la Lliga sempre et fa il·lusió enfrontar-t'hi”.

“És un equip molt intens, amb jugadors de qualitat a Segona Divisió, amb gent molt desequilibrant a la part del davant, amb Saúl Berjón, un ex de la casa, i Toché, un dels màxims golejadors que hi haurà durant la temporada”.

“Venen en una dinàmica de no acabar d’arrancar quant a resultats, però sí que és cert que amb una sensació d’equip fet, d’equip amb moltíssima experiència i que ens costarà, estic convençut”.

Llista de convocats

Els 18 jugadors convocats són els següents: Jokin Ezkieta, Daniel Morer, Cucurella, R. Tarín, Fali, Alfaro, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Jose Arnaiz, C. Pérez, Vitinho, David Costas, Samu Araujo, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió Martínez, Palencia, R. De Galarreta, R. Mujica, D. Concha i Varo. Santi Bueno i Moisés són baixa per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut