Josep Maria Bartomeu: “Valverde ha enamorat al Camp Nou”

Josep Maria Bartomeu: “Valverde ha enamorat al Camp Nou”

El president del FC Barcelona demana respecte pel posicionament del Club i lamenta que a dia d’avui s’empresonin persones per les seves idees

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha valorat molt positivament els 100 primers dies d’Ernesto Valverde al capdavant del primer equip. “Quan el vam anar a buscar sabíem com era. És un entrenador intel·ligent, que sap gestionar molt bé els partits i que ens està donant la raó a tots. Ha enamorat el Camp Nou i ha enamorat al soci. Han estat 100 dies òptims. La situació és envejable però la temporada és molt llarga”, ha declarat tant a Barça TV com a Esport 3.

Bartomeu també ha recordat el posicionament del Club envers la situació que viu Catalunya: “Fa unes quantes setmanes ja vam explicar quin era el posicionament del FC Barcelona. Demanem diàleg perquè creiem que parlant la gent s’entén i és la manera per arribar a punts de trobada i acords. També demanem respecte per les majories i les minories i respecte pel posicionament del FC Barcelona, de la mateixa manera que nosaltres respectem la resta. I apostem per l’esport: som un club poliesportiu i volem seguir competint i seguir donant espectacle a les pistes i als camps. Tenim molts equips professionals i amateurs i el que volem és no amagar-nos, seguir competint i jugant”.

Sobre l’empresonament dels presidents d’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, respectivament, Bartomeu ha estat clar: “Ho lamentem i ho critiquem profundament perquè no és normal que a dia d’avui hi hagi persones empresonades per les seves idees”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut