Xavi Pascual: “El Valladolid combina bé joventut i veterania”

Xavi Pascual: “El Valladolid combina bé joventut i veterania”

El tècnic blaugrana afirma, abans del partit de Lliga, que l’equip “ha d’estar més junt en defensa” i “ha de córrer més al contraatac”

El Barça Lassa disputa aquest dimecres (19 hores) l’últim partit abans que la competició s’aturi pels compromisos de les seleccions. Els blaugrana reben el Recoletas Atlético Valladolid en el duel de la jornada 7 de Lliga Asobal, i ho fan amb l’objectiu de recuperar les bones sensacions després de la derrota a la pista del Vardar. Abans d’aquest partit, Xavi Pascual ha atès els mitjans a la zona mixta del Palau, i ha advertit dels perills que té el rival que els visitarà: “El Valladolid està jugant molt compacte. Té gent jove amb ganes i veterans, una bona combinació”.

L’Atlético Valladolid ocupa actualment una còmoda setena posició a la Lliga Asobal gràcies a tres victòries, un empat i dues derrotes. Per combatre aquest incòmode rival, Pascual ha dit: “Ens hem de centrar en el nostre joc”. I ha afegit que l’equip “ha d’estar més junt en defensa que últimament” perquè el Valladolid “juga bé amb el pivot”, a més d’intentar “córrer més al contraatac”.

Abans de l’últim entrenament previ al partit s’ha conegut que Aleix Gómez ha entrat finalment en la convocatòria de la selecció espanyola de Jordi Ribera i acompanyarà els seus companys Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Valero Rivera i Viran Morros. El tècnic blaugrana s’ha mostrat molt content amb la notícia: “Que els nostres jugadors vagin amb les seleccions parla molt de la seva qualitat. És per estar-ne orgullosos, ell i tota la gent que ha treballat amb ell al Club en les categories inferiors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut