El Barça Lassa ja ha arribat a Pàdua

El Barça Lassa ja ha arribat a Pàdua

L’equip d’Andreu Plaza s’entrenarà aquest dimarts a la tarda al Kione Arena per preparar el debut de dimecres contra el Györ hongarès

Després de dues hores i mitja de viatge, amb vol fins a Venècia i autobús fins a Pàdua, l’expedició del Barça Lassa ja ha arribat a Pàdua, seu de la Main Round de la UEFA Futsal Cup. Els blaugrana, que s’allotgen en el mateix hotel que el Luparense italià, no debutaran fins dimecres, però aprofitaran aquest dia i mig a Itàlia per familiaritzar-se amb el Kione Arena, l’escenari del partit. Així doncs, els d’Andreu Plaza tenen previstes dues sessions d’entrenament abans del debut: la primera, el dimarts a les 19h; i la segona, el mateix dimecres al matí.

Javi Rodríguez, entrenador del rival

El destí ha volgut que l’exjugador blaugrana Javi Rodríguez acabi de signar com a nou entrenador del Györ i debuti amb el seu nou equip precisament en el partit de dimecres contra el Barça Lassa. Serà la primera experiència en una banqueta de primer nivell per a Javi Rodríguez, que va guanyar 4 vegades la UEFA Futsal Cup com a jugador, la última el 2012 amb el Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut