Gaudeix del millor hoquei al Palau amb el teu abonament

Gaudeix del millor hoquei al Palau amb el teu abonament

L’OK Lliga torna al Palau aquest dissabte i els abonats i amics de l’hoquei patins podran gaudir de la temporada de manera preferencial

El Palau Blaugrana torna a estar a punt per gaudir del millor hoquei patins. El Barça Lassa afronta aquest curs, amb Edu Castro com a nou entrenador, una temporada il·lusionant amb l’OK Lliga, la Lliga Europea i la Copa del Rei com a objectius. L’equip, que ja ha aixecat la Supercopa d’Espanya, necessita un any més el suport de l’afició per viure grans tardes d’hoquei al Palau. La temporada passada l’afluència d’espectadors en partits d’hoquei va augmentar un 11,9% i el Club torna a oferir la possibilitat de fer-se abonat o amic de l’hoquei patins.

Fer-se abonat, exclusiu per a socis

Tot i que els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits d’hoquei al Palau Blaugrana, els autèntics amants de l’hoquei poden gaudir de tota la temporada des d’un seient privilegiat, accedir directament al Palau amb el seu carnet sense passar per taquilles i tenir el seu seient garantit per a tots els partits que el FC Barcelona Lassa disputi al Palau Blaugrana per només 43 €. A més, els abonats a la secció de bàsquet gaudeixen d’un 25% de descompte addicional en l’abonament (32 €).

Fer-se abonat, exclusiu per a no socis

Si t'agrada l’hoquei i no ets soci del Barça, el Carnet Amics de l’Hoquei està pensat per a tu. Tindràs un seient al Palau per gaudir de tots els partits del FC Barcelona per només 53 €. D'aquesta manera, es podrà gaudir de tots els partits de Lliga Europea i d'OK Lliga que es juguin al Palau. I la primera cita arriba aquest dissabte (16.00 hores) contra el Palafrugell. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut