Andreu Plaza: “És important assegurar la primera posició”

Andreu Plaza: “És important assegurar la primera posició”

El Barça Lassa necessita com a mínim un empat aquest dissabte contra la Luparense per assegurar el primer lloc del grup i accedir a l’Elite Round com a cap de sèrie (20.40 h, BarçaTV / Streaming)

“De cara al sorteig de la setmana que ve no és el mateix acabar primers que segons”, adverteix Andreu Plaza en la prèvia del partit contra la Luparense d’Itàlia (20.40 h BarçaTV / Streaming). En joc, el primer lloc del grup i evitar rivals del nivell del Movistar Inter, el Kairat i lSporting de Portugal en el sorteig de l’Elite Round, que se celebrarà el proper dijous a Nyon.

El rival, la Luparense, és l’actual campió d’Itàlia i compta a les seves files amb l’incombustible pivot brasiler Betao, de 39 anys i ex de Movistar Inter, ben rodejat a la pista de talents com Honorio i Taborda. A més a més, el tècnic espanyol de la Luparense, David Marín, “és un gran expert en el joc de 4 i treballa molt bé l’estratègia”, tal com va explicar el segon entrenador blaugrana, Miguel Andrés.

El Barça suma dues victòries en dos partits a la Main Round, amb nou gols a favor i cap en contra, mentre que la Luparense té 4 punts després d’empatar contra el Chrudim (2-2) i de golejar el Györ (5-0). Per això, el Barça, que ja està classificat per a la següent ronda, en té prou amb un empat per assegurar el primer lloc del grup. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut