El Palma Futsal, rival als vuitens de Copa del Rei

El Palma Futsal, rival als vuitens de Copa del Rei

És una eliminatòria a partit únic que es disputarà a Son Moix el proper dimarts dia 24 d'octubre a les 20,30h

Contra el Palma Futsal i a Mallorca. Aquest ha estat el resultat del sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei que s’ha celebrat aquest dilluns a Madrid. El Palma Futsal i el Barça Lassa han quedat emparellat en una de les eliminatòries més atractives dels vuitens de final, que es disputen a partit únic. L’escenari del partit serà Son Moix el proper dimarts 24 d'octubre a les 20,30h.

El Barça Lassa començarà a Palma, doncs, el camí per reconquistar un títol que ha guanyat en 4 ocasions de forma consecutiva, entre el 2011 i el 2014. Serà la quarta vegada que el Barça es creua amb el Palma Futsal a la Copa del Rei. Les dues primeres van ser als quarts de final i es van decidir del costat blaugrana les temporades 2011/12 a Palma (2-2 i passa el Barça als penals); i 2013/14 al Palau (4-2).  I l’últim precedent va ser en les semifinals de la temporada 2015/16 i va resultar favorable al Palma Futsal (1-2 al Palau, i 4-3 a Palma).

Aquesta temporada el Barça i el Palma Futsal ja s’han enfrontat una vegada en el partit de la segona jornada de lliga. El Barça va superar al Palma per 6-3 amb doblets de Dyego i Ferrao, i dos gols més d’Aicardo i Adolfo. El nou Palma que ara dirigeix l’exjugador Antonio Vadillo és un dels equips que millor s’ha reforçat aquesta temporada amb les arribades de Lolo i Pazos (Movistar Inter) i l’exblaugrana Diego Quintela.

Sobre el sorteig, Andreu Plaza ha destacat que el Palma Futsal “era un dels tres o quatre rivals més difícils que ens podia tocar i serà una eliminatòria molt dura i molt complicada, i encara més a fora de casa”. El tècnic ha reconegut que “podríem haver tingut més sort, però el sorteig és així i és una de les grandeses d’aquesta competició”, ha dit Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut