Bon balanç del primer tram de temporada

Bon balanç del primer tram de temporada

El Barça Lassa arriba a la primera aturada de seleccions amb dos títols a la butxaca, líder invicte a la Lliga Asobal i amb una única derrota a la Lliga de Campions

Després de dos mesos de temporada oficial, el Barça Lassa d’handbol arriba a la primera aturada per compromisos internacionals, i el balanç és prou positiu. L’equip va tancar el primer tram del curs amb una victòria al Palau contra l’Atlètic Valladolid, que va donar pas als partits de seleccions. Després de dos dies d’entrenaments de recuperació, els blaugranes tenen el cap de setmana lliure i s’aniran incorporant progressivament a les concentracions dels combinats nacionals respectives.

La temporada no hauria pogut començar millor, amb la consecució de la Super Globe, a Doha, i de la Supercopa d’Espanya, a Ciudad Real. Les victòries contra el Füchse Berlín i el Logroño La Rioja, respectivament, van donar dos títols als culers per començar el curs amb empenta. I és que els de Xavi Pascual han començat la Lliga Asobal amb set victòries consecutives, mentre que a la Lliga de Campions ho han fet amb un empat, tres victòries i una derrota –en l’últim partit a la pista del Vardar.

“Si quan vam començar a l’agost m’haguessin dit que estaríem com estem a aquestes alçades, guanyant els dos títols, ho hauria signat”, deia Xavi Pascual en la roda de premsa posterior a l’últim triomf al Palau Blaugrana. “Però això ja és passat, i el que m’importa és que l’equip va creixent”, afegia a continuació.

El Barça Lassa s’estarà una setmana amb els jugadors repartits a les seves seleccions, i quan torni a la competició afrontarà un calendari d’allò més exigent amb nou partits –cinc de Lliga i quatre de Champions–durant el mes de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut