Contra ElPozo, sense Ferrao però amb la màxima ambició

Contra ElPozo, sense Ferrao però amb la màxima ambició

El Barça no podrà comptar amb el pivot brasiler a causa d’una ruptura fibril·lar als isquiotibials de la cuixa dreta. ElPozo també té les baixes importants de Miguelín i Fernando (diumenge, 12.30 h, Palau Blaugrana)

El Palau vestirà les seves millors gales aquest diumenge per al partidàs de la sisena jornada de Lliga que enfrontarà el Barça Lassa contra ElPozo (12.30 h, Eurosport2 i Esport3). El Barça, que fins ara compta els partits de Lliga per victòries, necessita el triomf per mantenir el liderat. En cas de victòria, a més a més, els blaugranes es distanciarien fins a vuit punts d’ElPozo a la classificació.

Serà un partit marcat per les baixes. El Barça no podrà disposar de Lozano ni tampoc de Ferrao, amb una ruptura fibril·lar a la cuixa dreta que el mantindrà un mes fora de les pistes. Tampoc jugarà Joao, que no ha entrat a la convocatòria per decisió tècnica. Per la seva banda, ElPozo també té dues baixes importants, les de Miguelín i Fernando. Miguelín té una microruptura al soli, i Fernando s’està recuperant d’un esquinç al genoll dret.

Sobre la lesió de Ferrao, Andreu Plaza ha reconegut que “és un contratemps important”, tot i que no ha volgut dramatitzar. “Creiem que arribarà perfectament per a l’Elite Round i, mentrestant, tenim plantilla suficient per suplir-lo amb totes les garanties”, ha dit el tècnic. També s’ha expressat en el mateix sentit Dyego Zuffo, que ha remarcat que “tocarà demostrar la força del grup”.

Plaza i Dyego també estan convençuts que el partit contra ElPozo serà “un partidàs”. Quant al rival, Plaza elogia “el gen competitiu” dels jugadors del conjunt murcià. El tècnic blaugrana s’espera un “partit molt atractiu per al públic i molt complicat per a nosaltres”. Per a Dyego, “ElPozo manté un nivell molt alt tot i les baixes d’aquesta temporada” i recorda que “toca guanyar per mantenir el liderat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut