El Palau Blaugrana es transforma per acollir l’Assemblea General Ordinària

El Palau Blaugrana es transforma per acollir l’Assemblea General Ordinària

Un llistat de deu punts configura l’Ordre del Dia del màxim òrgan de decisió del Club, que dissabte viurà la seva reunió anual

El Palau Blaugrana viurà un procés de transformació per acollir el proper dissabte 21 d’octubre l’Assemblea General Ordinària del FC Barcelona del 2017, que té previst començar a les 10.30 hores en primera convocatòria, i a les 11 hores en segona convocatòria.

Poden assistir a l’assemblea els socis compromissaris escollits per sorteig l’any passat per un període de dos anys, i que juntament amb els socis de més antiguitat, els presidents de les Federacions Territorials de Penyes, els membres de la Junta Directiva, els expresidents del Club i els membres de les comissions Econòmica, de Disciplina i de Control i Transparència, sumen els 4.346 membres convocats a aquesta Assemblea de Socis del FC Barcelona.

L’Ordre del Dia de l’Assemblea estarà configurat per deu punts que es desenvoluparan al llarg de la jornada i que s’iniciaran amb l’informe del president Josep Maria Bartomeu.

Ordre del Dia

 1 -  Informe del president.
 2 -  Informe i aprovació de la liquidació de l’exercici econòmic de la temporada 2016/17.
 3 -  Informe i aprovació del pressupost de l’exercici econòmic de la temporada 2017/18.
 4 -  Informe del secretari tècnic.
 5 -  Ratificar, si s’escau, l’acord amb Parques Reunidos.
 6 -  Ratificar, si s’escau, l’acord de la Barça Academy NY, als EUA.
 7 -  Propostes de socis d’acord amb el que estableix l’article 20.11 dels Estatuts.
 8 -  Informe de la Comissió de Control i Transparència.
 9 -  Informe del Síndic dels Socis.
10 - Torn obert d’intervencions.

Informació als socis compromissaris

L’Assemblea General és el màxim òrgan de decisió del Club i de manera ordinària se celebra un cop a l’any dins dels quatre mesos naturals següents a la finalització de l’exercici, el 30 de juny. Des del 5 d’octubre passat, està oberta l’Oficina del Compromissari a les dependències de l’OAB per atendre qualsevol requeriment dels socis compromissaris, que també han tingut la possibilitat de consultar des del 9 d’octubre els documents econòmics que seran presentats a l’Assemblea.

Els socis compromissaris també van tenir l’oportunitat de rebre la informació i les explicacions dels representants del Club a la Jornada Informativa que es va celebrar dijous a la Llotja President Suñol del Camp Nou, amb la presència del directiu Emili Rousaud i el CEO del Club, Òscar Grau. Els assistents a aquesta sessió van rebre per avançat les memòries del FC Barcelona i de la Fundació, que es lliuraran dissabte als assistents a l’Assemblea.

A través de l’Assemblea Ordinària els compromissaris coneixen l’informe o memòria de l’exercici vençut sobre les activitats del Club, coneixen i voten la liquidació de l’últim exercici econòmic i també el pressupost de la temporada actual. A l’ordre del dia d’aquest any també s’inclou l’informe del secretari tècnic, Robert Fernàndez, i la ratificació dels acords de la Barça Academy NY i l’establert amb Parques Reunidos, a més dels informes del Síndic dels Socis i de la Comissió de Control i Transparència.

Transformació del Palau Blaugrana

Igual que la temporada passada, el Palau Blaugrana és l’escenari de l’Assemblea General Ordinària del 2017, i viurà una nova transformació que li permeti acollir aquest acte. L’escenari de l’Assemblea s’aixecarà a un costat del pavelló i s’habilitarà l’espai de la pista per situar les cadires per als socis compromissaris assitents.

L’any passat, la disputa del partit de bàsquet de l’Eurolliga el divendres a la nit contra el Brose Bamberg va obligar a muntar tota la logística de l’Assemblea de manera ràpida i urgent al llarg de la nit per preparar i condicionar el pavelló per a la seva celebració. Aquest any, la situació és a l’inrevés i el Palau haurà de recuperar la seva imatge habitual de manera ràpida durant la nit de dissabte per poder acollir a l’endemà el partit de Lliga de futbol sala entre el Barça Lassa i El Pozo Múrcia, que es jugarà diumenge a partir de les 12.30 hores. 

Disponibilitat del servei T’Acompanyem

Per a tots aquells assistents que ho necessitin (persones amb mobilitat reduïda o bé amb algun grau de discapacitat), el Club posarà a la seva disposició el servei T’Acompanyem, que el podran sol·licitar a l’entrada del Palau Blaugrana. Un grup de nou voluntaris de la Creu Roja facilitarà la mobilitat entre els diferents espais habilitats. El servei estarà operatiu des de les 9.30 h del matí fins a la finalització de l’Assemblea, i els voluntaris acompanyaran els assistents als seus seients i els donaran suport al llarg de tota la jornada. D’altra banda, es proporcionarà traducció en llenguatge de signes de totes les intervencions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut