FC Barcelona Lassa - UCAM Múrcia: Retrobar-se amb la victòria al Palau

FC Barcelona Lassa - UCAM Múrcia: Retrobar-se amb la victòria al Palau

Els de Sito Alonso busquen el cinquè triomf del curs a la Lliga Endesa després d’haver sumat quatre desfetes de manera consecutiva

El Barça Lassa rep aquest diumenge a les 12.30 h l’UCAM Múrcia al Palau Blaugrana en un matx en què els blaugranes no poden pensar en res més que en la victòria. I és que els de Sito Alonso han caigut en els quatre últims partits disputats i, per tant, només val el triomf davant l’afició aquest diumenge. Cal destacar que el Club farà un reconeixement a Brad Oleson abans que comenci el duel, després d’haver jugat al Barça durant quatre temporades i mitja (2013-17).

El rival

Ha sumat dos triomfs i tres derrotes en els cinc partits disputats a la Lliga Endesa, mentre que a la Champions de la FIBA ha disputat tres enfrontaments, amb dos triomfs. L’equip que entrena Ibon Navarro va competir i posar les coses molt complicades en l’últim partit de la competició domèstica contra el València Basket (91-93) i serà un rival realment complicat. El seu màxim anotador és Vitor Benite (12.8 punts), seguit de Brad Oleson (11.3). A més, cal no oblidar jugadors que poden sobresortir, com per exemple Hannah, Delía, Kloof, Soko, Lukovic, Tumba, Urtasun, Rojas i el també exblaugrana Faverani.

El Barça

Sito Alonso no podrà comptar encara amb Rakim Sanders i Víctor Claver, que s’aniran incorporant al grup la setmana que ve, per a un partit en què només val el triomf després de sumar quatre derrotes seguides. A la Lliga Endesa els blaugranes tenen un balanç de quatre triomfs i una derrota i ocupen la tercera posició de la Lliga Regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut