Atlètic de Madrid – Barça Femení (prèvia): Liderat i més

Atlètic de Madrid – Barça Femení (prèvia): Liderat i més

18.15 hores, Gol: Duel estel·lar entre els dos equips que han guanyat els sis partits de Lliga

El que es veurà aquesta tarda a la Ciudad Deportiva Wanda és possiblement el millor partit de què actualment es pugui gaudir a la Lliga Iberdrola. S’enfrontaran l’Atlètic de Madrid i el Barça, els dos equips que han sumat les sis jornades per victòries. El vigent campió de Lliga contra el de Copa, en unes competicions que es van disputar entre ells. Es tracta, doncs, d’un dels dos duels directes que poden marcar el campionat.

Tot això després d’una nova aturada per compromisos internacionals que va deixar les blaugranes sense 12 jugadores en els dies previs. El tècnic Fran Sánchez s’emportava 19 futbolistes a Madrid, en una llista sense Andrea, Røddik, Ruth, Olga Garcia i Aitana. Podria ser, doncs, el retorn de María León a la que va ser casa seva les últimes temporades. També el primer partit que disputi Lieke Martens amb el Barça després de ser escollida com a ‘The Best’ per la FIFA.

Ratxa atlètica

El repte és majúscul. Al davant hi haurà un rival que fa més de 500 dies que no perd a la Lliga. Des de finals de maig del 2016, encadena 32 victòries i 6 empats, i ha fet del seu estadi un fortí. A més, el Barça no ha pogut vèncer l’Atlètic en els últims cinc compromisos del campionat. Això sí, en el duel més recent, la final de Copa de la Reina, el va batre amb un memorable 4-1.

Entre les jugadores que figuren a la llista de 17 que va fer pública el club matalasser hi ha el flamant fitxatge: la davantera nigeriana Francisca Ordega. Per contra, segons el comunicat, l’entrenador Ángel Villacampa no podrà comptar amb la lesionada Andrea Pereira ni amb les tres internacionals sub-19 convocades per Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut