Lieke Martens guanya el premi The Best Femení de la FIFA

Lieke Martens guanya el premi The Best Femení de la FIFA

La jugadora del Barça Femení és escollida com la millor jugadora de la temporada 2016/17 després de ser campiona de l’Europeu i MVP del torneig amb Holanda i millor jugadora de l’any de la UEFA

Lieke Martens ha estat proclamada com la millor jugadora femenina de la temporada 2016/17 amb el premi The Best que atorga la FIFA. La jugadora blaugrana va fitxar pel FC Barcelona aquest estiu, quan es va proclamar campiona de l’Europeu amb Holanda i també va ser escollida l’MVP del torneig.  Martens ha quedat primera per davant de Carli Lloyd, jugadora del Machester City que el curs passat va quedar eliminada a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League i de Deyna Castellanos, jugadora del Florida State Seminoles.

Martens va marcar el camí a Holanda per a la conquesta del títol amb tres gols i dues assistències en els sis partits disputats. A més, també va ser designada la millor jugadora de l’Any de la UEFA, tot i quedar eliminada amb el Rosengard als quarts de final davant el seu actual club, el FC Barcelona.

Enguany, Martens amb el Barça ja ha demostrat la seva vàlua i ha enamorat els amants del futbol amb la seva qualitat. L’holandesa ha estat titular en tots els partits menys el primer de Lliga i ha fet un total de quatre gols i quatre assistències en els vuit partits oficials que ha disputat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut