El Club allibera tot el Camp Nou per al partit solidari contra el Múrcia a la Copa

El Club allibera tot el Camp Nou per al partit solidari contra el Múrcia a la Copa

Els socis abonats que vulguin assistir al partit han de confirmar la seva assistència omplint un formulari que ja està disponible al web del Club fins al 30 d’octubre

La setena edició de la Diada del Soci Solidari se celebrarà el dia 29 de novembre, coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Real Múrcia. Atès que aquest partit té unes característiques especials, el Club torna a posar en funcionament el mateix procediment que es va fer servir la temporada passada per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa.

Per a aquesta edició del partit solidari es torna a alliberar tot l’aforament de l’Estadi, amb l’objectiu d’aprofitar un nombre més gran de localitats i poder fer amb més antelació el repartiment de les entrades a les entitats col·laboradores i envoltar el partit del millor ambient per donar suport a l’equip.

Recordem que la Diada del Soci Solidari pretén que persones de diferents col·lectius (ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) puguin gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou.

Garantit el dret dels abonats a assistir-hi

El Club garanteix el dret dels abonats que desitgin utilitzar el seu seient. En aquest sentit, tot l’aforament quedarà alliberat automàticament perquè el Club pugui disposar de les entrades i repartir-les amb la màxima antelació possible. Tot i així, els abonats que vulguin assistir al partit podran fer-ho sempre que així ho comuniquin al Club omplint un formulari que estarà a disposició dels socis abonats al lloc web del Club durant un període comprès entre el 16 i el 30 d’octubre (accés al final del text).

Un cop confirmada la voluntat d’assistència per part del soci abonat, s’activarà el codi QR de l’abonament i es podrà accedir amb normalitat pels torns de l’Estadi.

En el cas que un abonat no hagi omplert el formulari dins del termini fixat i posteriorment decideixi assistir al partit, el Club posarà a la seva disposició invitacions perquè puguin accedir al Camp Nou, encara que no es garanteix que puguin ocupar els seus seients habituals.

Transcorregut el període de confirmació dels abonats i un cop concretat el nombre dels que desitgin assistir al partit, el Club estarà en disposició d’imprimir les invitacions solidàries i iniciar-ne la distribució entre les entitats beneficiàries.

La setena edició

Les sis anteriors edicions han permès que més de 300.000 persones, amb la presència de molts infants i adolescents vinculats a entitats d’acció social, hagin pogut gaudir de l’experiència d’assistir a un partit de futbol al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis i sòcies abonats a l’Estadi.

La primera edició de la Diada del Soci Solidari es va celebrar la temporada 2011/12, coincidint amb el partit de setzens de final de la Copa del Rei entre el primer equip de futbol i el CE L’Hospitalet. Des d’aleshores, cada any, coincidint amb la tornada dels setzens de final de la Copa, el Club organitza aquesta acció social. Gràcies a l'alliberament de les localitats, els socis abonats han permès continuar la celebració de la Diada del Soci Solidari, facilitant l'entrada al Camp Nou d'infants i joves que poden viure una experiència única i animar el seu equip. 

El Club emet aquesta nota informativa amb la finalitat d’informar d’aquesta setena edició de la Diada del Soci Solidari als seus socis i abonats i agrair-los des d’aquest moment la seva participació en aquesta iniciativa, adreçada a repartir il·lusió entre els aficionats barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut