Estrella Roja Belgrad - FC Barcelona Lassa: El Pionir espera el Barça

Estrella Roja Belgrad - FC Barcelona Lassa: El Pionir espera el Barça

Els de Sito Alonso jugaran a la mítica pista sèrbia un partit molt especial per a Pau Ribas, que torna a la ciutat on va caure lesionat (19 h, Movistar+ i Esport3)

El Barça Lassa disputa aquest divendres, a Belgrad, la segona jornada de l’Eurolliga 2017/18 (19 h, Esport3 i Movistar+). Ho fa visitant l’Estrella Roja, que el curs passat va estar sempre entre els millors de la competició. Els blaugranes, que van començar el torneig amb un triomf contundent contra el Panathinaikos, disputaran el matx a l’Aleksandar Nikolic Hall, o el que és el mateix: l’històrica Sala Pionir. Serà un partit especial per a Pau Ribas, que va lesionar-se fa un any a Belgrad.

El rival

Té un equip molt renovat, amb moltes cares noves, després d’estar gran part de la temporada 2016/17 en posicions de play-off. Compta amb jugadors molt experimentats, com l’aler pivot Pero Antic, el base Taylor Rochestie, el pivot Milko Bjelica i l’escorta James Feldeine. A més, jugadors com Lazic, Dangubic, Keselj, Radicevic i Lessort poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Ha viatjat a Belgrad per afrontar el primer partit d’una sèrie de cinc que haurà de disputar en poc més de nou dies. Per al duel al Pionir, Sito Alonso s’ha endut un total de 13 jugadors i s’han quedat a Barcelona Rakim Sanders i Víctor Claver, que s’estan recuperant de les seves lesions. “El partit serà una bona prova per veure a quin nivell estem com a grup”, ha comentat l’entrenador del Barça Lassa en la roda de premsa prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut