Piqué: “Ha estat el partit més difícil de jugar”

Piqué: “Ha estat el partit més difícil de jugar”

El central blaugrana ha condemnat les accions dutes a terme a Catalunya per impedir l’exercici del dret democràtic

Gerard Piqué s’ha mostrat contundent i ha condemnat les accions dutes a terme a Catalunya per impedir l’exercici del dret democràtic en la zona mixta després del partit que s’ha disputat entre el barça i el Las Palmas al Camp Nou a porta tancada. “Ha estat el partit més difícil de jugar. La Junta ha intentat suspendre el partit, però no ha estat possible. Ho hem debatut i el Club conjuntament ha decidit jugar”, ha explicat Piqué. En aquest sentit, Piqué ha asseverat: “Entenc que hi hagi a Catalunya gent que no entengui que haguem jugat el partit”. “Al vestidor hi hagut opinions de tots colors, no s'hi ha de donar més voltes. Tots hem decidit jugar, ha estat difícil i teníem ganes que s’acabés el partit”.

El central català ha parlat sense pèls a la llengua de la situació a Catalunya d’aquest diumenge, 1 d’octubre: “Ha estat un dia dur, les imatges de la Policia i la Guàrdia Civil parlen per si soles. Aquí fa molts anys que ens manifestem sense problema”.

Piqué s’ha mostrat emocionat davant els periodistes que qüestionaven la situació: “Soc i em sento català, avui més que mai. Em sento orgullós del comportament de la gent de Catalunya”. I ha afegit: “A Espanya durant molts anys no es va votar pel franquisme i votar és un dret que s’ha de defensar”.

El ‘3’ del Barça, a més, s’ha referit a la selecció espanyola: “Crec que puc seguir a la Selecció, hi ha molta gent a Espanya que està en desacord amb el que ha passat avui i que creu en la democràcia. Però si realment la Junta creu que sóc un problema jo faig un pas al costat i puc deixar la Selecció abans del 2018”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut