Bartomeu: “Lamentem moltíssim el que està passant a Catalunya”

Bartomeu: “Lamentem moltíssim el que està passant a Catalunya”

El president del FC Barcelona explica que “no ha estat possible” ajornar el partit i que s’ha decidit jugar-lo amb l’Estadi buit “per reivindicar la falta de llibertats que estem patint”

Josep Maria Bartomeu ha comparegut abans del Barça-Las Palmas per explicar la decisió presa de jugar-lo a porta tancada després de la negativa de la Lliga de Futbol Professional a decretar-ne l’ajornament. “Lamentem moltíssim tot el que està passant avui a Catalunya. Ens entristeix moltíssim i tots estem molt afectats amb això. El Barça ha intentat ajornar aquest partit. No és la situació ideal, és una situació excepcional. No hem trobat la manera d’ajornar-lo. No ha estat possible. A partir d’aquí, tots junts, directius, executius i jugadors ens hem reunit i hem decidit jugar-lo de manera excepcional, a porta tancada”, ha assegurat.

El president ha confirmat que el Camp Nou no ha estat buit per raons de seguretat: “Els Mossos ens han informat que el partit es podia jugar amb normalitat. Jugant d’aquesta manera, amb l’Estadi buit, el Club reivindica la falta de llibertats que estem patint. És una imatge per al món sencer". “La Lliga ens ha comunicat que si no jugàvem perdríem sis punts, els tres d’avui i tres més de sanció”, ha conclòs Bartomeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut