‘Diàleg, respecte i esport’, el tifo del Barça-Olympiacos

‘Diàleg, respecte i esport’, el tifo del Barça-Olympiacos

Es desplegarà a la zona del Lateral del Camp Nou instants abans del partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions

Aquest dimecres, durant els prolegòmens del FC Barcelona-Olympiacos corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions, es desplegarà un tifo de 45x46 metres a la zona del Lateral del Camp Nou en el qual es llegiran les paraules ‘Diàleg, respecte i esport’, acompanyats d’un escut del FC Barcelona, com a mostra del posicionament del Club davant la situació que viu Catalunya.

Aquest posicionament va ser difós pel president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu el passat 5 d’octubre en una declaració institucional sota el mateix nom, ‘Diàleg, respecte i esport’, en què es reclamava que s’obrís un procés de diàleg i negociació per trobar solucions polítiques a la situació que viu Catalunya, des del màxim respecte a la voluntat majoritària de la ciutadania catalana per decidir el seu futur.

Convidats el vicepresident d'ANC i el secretari d'Òmnium Cultural

El FC Barcelona ha convidat a la Llotja President Suñol Agustí Alcoberro, vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i Jordi Bosch, secretari d'Òmnium Cultural.

Representació de la Comissió Independent a la Llotja

Una àmplia representació de la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, a la qual el Club es va adherir el passat 4 d’octubre, assistirà a la Llotja President Suñol per seguir en directe el Barça-Olympiacos d’aquest dimecres. La representació estarà encapçalada per l’Excma. Sra. Maria Eugènia Gay, degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, impulsor d’aquesta comissió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut