Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Estrena d’alt nivell

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Estrena d’alt nivell

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els de Valverde debuten al Wanda Metropolitano en un duel molt exigent amb l’objectiu d’igualar el millor inici de la història del Club a la Lliga

Després d’unes jornades de seleccions sacsejades per les classificacions per al Mundial de Rússia 2018, torna la Lliga. I ho farà per al Barça, aquest dissabte, en un nou escenari, l’imponent Wanda Metropolitano, on esperarà l’Atlètic de Madrid (20.45 hores, Movistar Partidazo). És sense dubte el partit de la jornada i un dels millors que es poden veure del campionat. Els blaugranes hi arriben en un gran estat de forma liderant la classificació amb ple de triomfs. Aquest dissabte buscaran ampliar la ratxa de victòries consecutives i igualar el millor inici històric del Club amb vuit victòries de vuit possibles que va registrar el Barça del Tata Martino.

Visitar l’Atlètic de Madrid en Lliga és un dels forts del Barça els últims anys amb un balanç de cinc victòries en les últimes sis visites, però els blaugranes no es refien ni un pèl d’un equip que sempre mostra molta fortalesa. Els de Valverde comptaran amb un Leo Messi efervescent en aquest inici de curs imparable. I és que el crac argentí no només s’ha superat a ell mateix en un començament golejador espectacular amb un total d’11 gols, sinó que també ha estat resolutiu amb l’Argentina per enviar-la al Mundial.

Del Calderón al Wanda Metropolitano

Acostumats a partits d’alt voltatge en nits per a la història al Vicente Calderón, matalassers i blaugranes traspassaran l’espectacle al Wanda Metropolitano, nou escenari dels de Simeone, on han guanyat els dos partits de Lliga que hi han jugat. En aquest sentit, Ernesto Valverde ha explicat que “l’Atlètic és un equip incòmode que rendibilitza molt bé els seus gols”. El preparador blaugrana que no pot comptar amb Arda, Dembélé i Rafinha, per lesió, ni amb Alcácer, Aleix i Vermaelen, per decisió tècnica. Sí que hi serà Iniesta, que ja s’ha recuperat de la seva lesió.

Els de Simeone, per la seva banda, arriben al duel quarts classificats amb 15 punts, a sis de diferència dels blaugranes. El tècnic matalasser ha assegurat que “el Barça s’ha sabut reinventar d’una manera veloç de la sortida de Neymar gràcies al gen dels futbolistes que no es cansen de continuar guanyant”. Simeone, que no podrà comptar per a aquest partit amb el lesionat Vrsajko ni tampoc amb Vietto i Augusto Fernández, per decisió tècnica, sí que ho podrà fer amb els ja recuperats Filipe Luis i Lucas Hernández. L’espectacle al Wanda Metropolitano està assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut