La llista de convocats per viatjar a Madrid

La llista de convocats per viatjar a Madrid

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la convocatòria per afrontar el matx davant l’Atlètic de Madrid (20.45 hores) en el retorn de la Lliga després de l’aturada per partits internacionals

Ja es coneixen els 18 futbolistes convocats per disputar el partit contra l’Atlètic de Madrid. El tècnic Ernesto Valverde, amb el gran objectiu d’igualar el millor inici històric del Barça a la Lliga, ha escollit els jugadors que viatjaran aquest dissabte a Madrid per l’estrena dels blaugranes al Wanda Metropolitano (20.45 hores).

En finalitzar l’entrenament, el tècnic barcelonista ha facilitat la llista de 18 convocats per viatjar a Madrid: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

D’altra banda, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Alcácer, Aleix Vidal i Vermaelen, i Arda, Rafinha i Dembélé són baixa per lesió. 

Última sessió abans de l’estrena al Wanda Metropolitano

Abans de la llista de convocats, el primer equip del FC Barcelona ha dut a terme la darrera sessió prèvia al duel d’aquest dissabte, el primer amb tots els disponibles després de l’aturada per partits internacionals.

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió en què Ernesto Valverde ha pogut comptar amb els internacionals Leo Messi, Mascherano, Luis Suárez i Paulinho. D’aquesta manera, el tècnic barcelonista ja ha disposat de tots els efectius internacionals. També ha pogut comptar amb el porter del Barça B Jokin Ezkieta, i Arda Turan ha fet treball específic. Quant a Andrés Iniesta, ha rebut l’alta mèdica després de l’entrenament d’aquest divendres.

A més, cal destacar que Guillermo Amor, nou responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, ha saludat els jugadors blaugrana al vestidor abans de començar l’entrenament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut