Ernesto Valverde: “L’Atlètic és un equip incòmode”

Ernesto Valverde: “L’Atlètic és un equip incòmode”

El tècnic blaugrana ha destacat l’alt nivell del partit d’aquest dissabte al Wanda Metropolitano i ha recordat que contra els matalassers “els partits són històricament molt disputats”

Torna la Lliga després de l’aturada per seleccions. I al Barça li tocarà afrontar una de les visites més complicades del campionat: el Wanda Metropolitano, nou escenari per a l’Atlètic de Madrid. El tècnic Ernesto Valverde ha valorat en la prèvia del duel que el partit que els espera aquest dissabte (20.45, Movistar Partidazo) és dels més complicats: “L’Atlètic és un rival incòmode perquè és un equip que rendibilitza molt els seus gols, que li costa que li marquin i que són molt solidaris defensivament”. “Sabem que si es posen per davant ens poden dificultar les coses i la nostra idea és concedir poques ocasions”, ha argumentat.

“Ens enfrontem a un rival candidat al títol i sabem el nivell de l’Atlètic de Madrid”, ha continuat Valverde elogiant l’equip de Simeone, i ha recordat que els partits contra els matalassers “són històricament molt disputats”. Acostumats a l’esfera que ha envoltat sempre aquest partit al Vicente Calderón, Valverde ha destacat que al Wanda Metropolitano s’espera “un ambient espectacular perquè el futbol és un espectacle i volem que la gent gaudeixi”. Fins i tot, el Txinguri ha tingut temps per fer ironia quan ha estat preguntat per les paraules de Simeone sobre l’estat de la gespa, que ha dit que a casa seva “s’utilitzen els seus plats”: “Ens adaptem al menú, a la vaixella i a tot”, ha ironitzat Valverde.

El tècnic blaugrana també s’ha referit a Leo Messi, que va classificar l’Argentina per al Mundial amb un hat-trick en l’última jornada: ”Tothom esperava que aparegués i ho va fer. De totes les seves virtuts, destaco la seva competitivitat i que demostra dia rere dia que és el millor del món”.

Finalment, el preparador barcelonista ha explicat que se sent molt satisfet per la renovació de per vida d’Iniesta: “És un emblema del Barça i és una situació en què ell se sent molt a gust pel reconeixement que li ha fet el Club. És un jugador fonamental a dins i a fora del camp”. “Creiem que estarà disponible per al partit contra l’Atlètic”, ha revelat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut