“Això és el Palau”, la nova campanya per als Esports Professionals

“Això és el Palau”, la nova campanya per als Esports Professionals

Aquest dijous es va donar el tret de sortida a la nova imatge que tindran el bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins durant la temporada 2017/18

Els Esports Professionals del Barça estrenen des d’aquest dijous una nova imatge per a la temporada 2017/18. Aquí us expliquem d’on va sortir l’idea.

Per què els aficionats diuen “avui anem al Palau” en lloc de dir “avui anem al Bàsquet?”. Què té el Palau que el fa especial i a la vegada crea un sentiment de pertinença i d’orgull?

El Palau és sinònim d’esport, de màgia, d’espectacle i passió. És exigent i generós amb els seus jugadors, respectuós i just amb els rivals. El Palau és temut i admirat a la vegada.

El Palau és la seva gent. És tot el que representa el Barça, per això la campanya compta amb diferents variants segons l’esport: “Això és bàsquet”, “Això és handbol”, “Això és futsal” i “Això és hoquei”. En aquesta presentació els jugadors escollits han estat Pierre Oriola, Víctor Tomás, Ferrao i Pablo Álvarez.

Viure un partit al Palau és una experiència única i molt especial i és per això que la campanya per al curs 2017/18 vol explicar tot això per tornar a omplir les graderies de màgia a tots els partits i ensenyar al món què és el Palau i, sobretot, què és el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut