FC Barcelona Lassa - Olympiacos: Partit dels grans al Palau

FC Barcelona Lassa - Olympiacos: Partit dels grans al Palau

Els de Sito Alonso busquen el segon triomf de la temporada a Europa contra l’actual colíder de la competició

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 h i en directe per Esport3 i Movistar+, l’Olympiacos del Pireu, subcampió de l’Eurolliga i actual colíder de Lliga Regular amb quatre triomfs i cap derrota. Per tant, els de Sito Alonso hauran de fer un gran partit durant els 40 minuts per superar un rival que es troba en un gran moment de forma i que sempre ha posat les coses molt difícils al Barça al Palau.

El rival

Compta amb un grup de jugadors que poden sobresortir en qualsevol moment i que combinen joventut i experiència. L’aler pivot Printezis, amb 15,5 punts, és una de les armes ofensives de l’equip de Sfairopoulos, que també té en el pivot Milutinov (11,5 punts) i l’aler Hollis Thompson, proper als 10 punts per partit, jugadors importants. Cal no oblidar tampoc els exteriors Roberts, Strelnieks, Mantzaris i l’exblaugrana Papanikolaou. Pel que fa a Vassilis Spanoulis, encara no ha disputat cap partit aquesta temporada.

El Barça

Ha recuperat aquesta setmana per als entrenaments Rakim Sanders i Víctor Claver, i això vol dir que Sito Alonso podria fer-los jugar si ho considera oportú. Els blaugranes saben que, tot i la dificultat del partit, l’Olympiacos pot ser el rival ideal per trencar la mala ratxa de resultats i sumar a Europa el segon triomf del curs davant d’un Palau que de ben segur tindrà l’ambient de les grans ocasions.

Les declaracions

Pel que fa a les declaracions prèvies, Sito Alonso ha comentat: "Tenir més dies per treballar ens ha anat bé. L'equip és conscient que hem de millorar i hem ajustat coses". I ha afegit: "L'Olympiacos té molt físic, no marxa mai del partit, sempre tornen. Controlen el rebot, l'espai i no prenen riscos innecessaris". A més, ha deixat clar: "Confio plenament en la feina que estan fent els jugadors, no puc perdre la confiança perquè ara perdem. Sabem què hem de mirar i recordar".

Pel que fa a Oriola, el pivot català ha explicat: "Hem pogut polir detalls, treballar i seguir la línia que volem. Poder recuperar Sanders i Claver és important. Rakim és físic, amb experiència a l'Eurolliga, i el Víctor està amb moltes ganes. Hem de sumar jugadors".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut