El documental d’un mag de les banquetes

El documental d’un mag de les banquetes

Recupera el programa de Barça TV que commemora la trajectòria professional d’Helenio Herrera, ara que es compleixen 20 anys de la seva desaparició

Aquest divendres Barça TV ha emès un documental sobre la vida d’Helenio Herrera titulat Històries: Helenio Herrera. Aquest film pretén commemorar la trajectòria professional d’aquest entrenador tan peculiar que arribava amb l’apel·latiu del Mago. Un producte que veu la llum ara que es compleixen 20 anys de la seva desaparició i repassa la seva trajectòria professional.

Helenio Herrrera, conegut també com ‘HH’, va ser un exitós entrenador amb fins a tres etapes a la banqueta del FC Barcelona. La més reeixida, a finals dels anys 50 amb un gran equip liderat per Kubala, però sobretot des de la banda per un tècnic singular.

Herrera va ser pioner a introduir tècniques i tàctiques psicològiques per influir en el rendiment dels jugadors i, fins i tot, per influir en el rival. Seves són frases famoses que s’han convertit en icòniques, com “Guanyarem sense baixar de l’autobús”, entre moltes altres. Alhora, la vida d’Herrera està plena d’anècdotes i peripècies vitals que fan del Mag un autèntic geni de les banquetes anticipat al seu temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut